Opkald: E-mail:

Patter store hvordan slikker man fisse


patter store hvordan slikker man fisse

Gør hvad du vil! Hun havde ikke kræfter til at svare lige nu, og min pik som var kraftigt faldende fordi mine forældre stod lige bagved sammen med min søster som bare stod og måbede totalt med åben mund og polyper. Den yderste ringmuskel gav hurtigt efter for min pik og jeg gled nogle cm op i hende til jeg mødte den næste. Så spurgte jeg om det var ulovligt, at ligge nøgen her i skoven og han brast i latter. Der kom lidt ekstra væde og hun rystede en lille orgasme af sig flere gange når jeg gjorde det. Forfatter: Digitalo, min mand døde i november og efterlod mig og vores to sønner. Mere end du plejer! Da vi var færdige og havde froteret hinanden tørre, gik vi i køkkenet og fik tøj på igen. Der var også blade med drenge der fik pik i røven af mænd der skulle forestille at være enten fædre, onkler, skolelærer eller politifolk. Han var godt klar over den aldrig ville blive så stor som Peters, selvom han kun var.

Snart var der to fingre der pressede på og hun var ved at være klar til selv at prøve analsex. Han var høj, brede skuldre og et noget vejrbidt ansigt. Jannick lød skuffet mens han forsøgte at stamme et stille undskyld. Så min lyst til hende var uændret! Min pik, som efter min alder faktisk havde en god størrelse med sine dengang 14 cm i længden, havde for længst rejst sig og stod stiv og hård som aldrig før. Det er jo ikke retfærdigt. Hun havde altid været single i den tid jeg har været til og jeg har aldrig mødt min farfar, end ikke set billeder af ham. Derudover var der jo også noget andet der var vokset til min farmors store fornøjelse og glæde.

Jeg havde "glemt" hvor vidunderlig stor den var. Jeg kunne kun håbe det ikke var en af mine veninder der kom uventet på besøg. Hun var både smuk og slank og elsker at blive røvpulet. "Først vil jeg kneppe hende i fissen, dermed bliver min pik smurt med hendes safter." Den del var jo let nok for hans kæreste havde gjort mig tilpas våd med sin ivrige tunge. Denne udvikling var ikke lige det jeg havde tænkt skulle ske. Det var så hamrende lækkert at jeg bare ikke kunne holde mig. Jeg gav ham et kram og han krammede tilbage. Dem var der iøvrigt også nogle lækre kællinger iblandt! Du kan godt være stolt!

Hun håbede ikke hendes søn ville finde hendes skød ulækker og stoppe denne skønne forbudte leg mellem mor og søn. Hun så ned i gulvet og hen på de tunge gardiner der var trukket for så man ikke kunne se ind. Jeg blev efterhånden mere og mere overbevist om at hun sov, så til sidst tog jeg mod til mig og listede meget meget stille ud og satte mig på den anden solstol som var lige ved siden af hende. Da jeg kom derned var jeg godt svedig, det var igen en dejlig varm og solrig sommerdag. Men ikke af jeres far, da han var af den slags som bare hopper på og af efter små 10 minutter.

Jeg slikkede den som besat, cirklede rundt om den med tungen og farmor stønnede højere og højere. Så nyd det og lad os begge få så meget ud af det som muligt! Der var ingen hjemme da jeg kom hjem og det var nok godt det samme, for så kunne jeg nå at sunde mig lidt så ingen lagde rigtig mærke til at jeg var træt. De var enige med mig om at hun så meget sød. Men han havde knap tid til at svare hende da der var dukket et eller andet op som gjorde, at han simpelthen var nødt til at blive resten af ugen. Mens jeg sad med koppen i hånden kiggede jeg mig. I lår tykke stråler lige ned i maven på mig. Av for fanden da! Men hun var ikke færdig med at overraske. Sikke en jungle din mor har!".

Men havde endnu ikke kneppet nogen af dem. Meget bedre end den pige jeg knepper henne på skolen. Kom så din lille frække dreng! Ikke som det tynde stads jeg slikkede ud af min mands pik. Og jeg skulle give hende pik skulle jeg!

..

Hvordan sutter man pik nørrebro thai massage

Han slikkede så jeg nærmest var ved at brænde. Sophie hvinede af lige dele fryd og overraskelse. Måden hun sagde patter på gik lige i fissen og jeg bilder mig ind en lille dråbe gled ud af fissen på grund af en mindre overflod. Jeg spurgte om han var kommet i hende og det sagde han ja til. Til mit held havde de lagt sig så jeg havde nærmest frit syn til deres nye leg. Bank den i bund i mig! (Undskyld, jeg kunne ikke lade være.) Han stønnede, at han var ved at komme i røven på hende. På det her tidspunkt blev det dog for meget for ham. Men min ømme pik var færdig. Det lød jo fornuftigt nok, så jeg slog det hen.

Da han slap mig var jeg en smule forpustet. Han gik virkelig på med krum hals, eller skulle jeg sige med stiv pik. Da jeg ville vide hvad hans kone sagde til at han havde sex med datteren, fortalte han at hun var død af svagt hjerte efter en togulykke. Min farmor holdt stadig mit ansigt indtil sig men bad mig stoppe med at slikke og efterhånden faldt hun til ro og trak mig op til sig og smilede mens hun sagde Du har lige givet mig den mest vidunderlige G-punkts orgasme i mange. Naturligvis efterfulgt af en søforklaring om, at han så gerne ville prøve netop analsex, og at hun helt sikkert ville elske det. Det var første gang i mit liv jeg havde sex med en af mit eget køn. De var da utrolige,. Så hørte jeg dem. Så trak han sig lidt ud og spyttede en klat ned og maste på igen og var nu halvt i bund og det føltes som en forhammer der smadrede min endetarm i den bedste sendetid. Du kunne med garanti godt tænke dig at kneppe mor!

Jeg begyndte også at grine og vi kyssede hinanden inden farmor begyndte at sæbe mig ind jeg gjorde det samme ved hende mens vi stod front mod front. I den næste måned eller mere lå vi tit og røvpulede for vi kunne begge lide det. Jeg vil gerne have din pik op i fissen og du må gerne sprøjte al den sperm du kan oppe i mig. Han havde helt andre tanker kørende. Han havde set mine patter og jeg havde slikket pik på ham. Den var mindst lige så smuk som på foto, hvis ikke mere lækker. Jeg måtte indrømme overfor mig selv at jeg var liderlig. Men så begyndte Sophie at fnise. Så jeg var fterhånden godt bygget og vejede nu. Så der lå jeg på alle fire mens min ældste søn kneppede mig bagfra og min yngste søn gjorde det forfra.

Der var én gang for et års tid siden vi var lige ved at blive opdaget af min søster. Endnu en gang var det første gang jeg prøvede denne sammensætning. Hele denne situation gjorde noget ved mig, jeg ikke i min vildeste fantasi havde troet jeg ville gøre. Så han ville ikke selv have sin lyst dækket og så stikke. "Ja, sådan min skat. Hun lagde sit yndige hoved på skrå og ville vide om han bedre kunne lide at se på hendes barberede fisse eller sin mors vilde busk. Med et højlydt smask hev jeg Pauls dejlige pik ud af munden og skubbede Peters hoved væk. Men nu 27 dage senere (okay, jeg indrømmer jeg HAR talt dem) følte jeg mig virkelig fristet til at, tja, friste min søn igen. Og uden at sige noget stødte han i bund og hans mor skreg af liderlighed. Jeg sad bare og var en uskyldig del af det mens jeg mærkede hvordan min fisse dryppede ned i sofaen.

Jeg tog om hans nosser og de var spændte til renden. Hun begyndte at komme med frække bemærkninger og hun krammede mig i den ene balde og jeg var lige ved at tisse af fryd. Det første glas smagte mig vidunderligt. Jeg tog godt fat i anklen på hendes øverste ben og løftede det op, trak hendes røv lidt mere bagud så jeg kom nærmere hendes fisse når jeg bankede pikken op i hende gang på gang. Jeg var endnu engang målløs. Efter de første knips holdt han kameraet ud foran sig og smilede for sig selv mens han gennemgik de fotos han lige havde taget. Mangen en gang havde jeg foreslået min mand, at jeg ville prøve noget nyt men det var som om han ignorede mig. Resten af dagen gik vi alle rundt og smilede på en ny måde og da vi skulle sove var vi alle så trætte. "Wow, den er jo enorm!" tænkte hun ved sig selv. Det var Sophie, hans kæreste.

Gift kvinde søger mand sutte penis

Hans pik var 25 cm lang og når han bøjede sig langt nok ned kunne han få hele pikhovedet i munden. Han fornemmede mit ubehag og bad mig slappe. Jamen det var jeg. Den fangede min søn med det samme og trak sig ud af min fisse og direkte ind i munden på kæresten. Med sin anden hånd fandt hun min slet skjulte klit og begyndte at lege med den. Jeg havde aldrig patter store hvordan slikker man fisse hørt min yngste tale på den måde.

Neger kusse russisk fisse

Loppemarked vestegnen store naturlige bryster

Jeg kyssede og slikkede mig uden om hendes lille behåring og nærmede mig hendes revne. Jeg havde det en smule akavet som jeg sad der i sofaen og for at lette lidt på stemningen lod jeg mig glide lige så stille til den ene side og lå nu med min røv mod dem. På en sær måde var jeg stolt over at have to sønner med ypperlige, store pikke. Jeg har også stadig vildt meget lyst til dig farmor! De var så optaget af deres forehavende, at de ikke med det samme opdagede at døren gik. De bukkede sig ned efter tur og gav deres trætte mor et stort vådt kys på munden. Har du kysset med nogen før? Jeg kan se min pik i røvhullet på dig. Nå, men vi skulle alle bruge dette hul i jorden, så vi blev enige om, at jeg skulle sige til når jeg skulle bruge det. Kom min dreng, det her kan kvinder godt lide og du kan lige så godt lære noget om god sex fra start.

Han mente det så ud som regn og ville sikre vi ikke blev våde i nat. Vi vidste godt, hvem hinanden var, selvom hun var 4-5 år ældre end mig. Hej, sagde jeg, og klappede hendes hund. Jeg var helt oppe at køre. Jeg blev en smule mærkelig til mode men tanken om en dreng der slikker pik på sin far var ikke helt uforståelig. Og nu lå jeg her på knæ og slikkede på hans enorme pik. Der var små drenge med meget små tissemænd der tissede i hovedet på voksne eller voksne med store bløde tissemænd der overpissede en lille dreng. Hendes lårmuskler trak sig sammen og hendes balder blev runde og hårde. Hun lod ham lege med dem og gøs ved hans berøring.

Jeg spurgte om han kunne lide at have sex med piger og med det glimt der kom i hans øjne var det svar nok. Men synet af hans store pik var bare for meget. Det fik Jannick til nærmest at løbe om til den anden ende af sofaen. Jeg havde taget den anden hånd til hjælp og havde nu begge hænder fulde. Så kiggede jeg ham ind i øjnene og ville vide hvad han ville gøre. Mine sønner og jeg havde fundet et vidunderlig og særligt sammenhold på vores hytteferie. Jeg kunne mærke en velkommen sitren i mit underliv ved synet af denne store drengepik. Men han var ikke sådan at skræmme væk. Hendes bryster var ved at sprænge brystholderen og med lidt besvær fik han dem løsladt fra deres fængsel. Pludselig hørte jeg en stemme der sagde: For satan og helvede da også.

Dernæst fik de sat mig op i siddende stilling og i den proces lod den unge pige som om hun tilfældigt kom til at røre mine bryster. Mine forældre og søster undrede sig lidt men sagde ingenting. Trods mine kun 12 år havde jeg lagt mærke til det længe. Med sine hænder på Lotto sedlen faldt han om da han havde fundet ud af, at han havde vundet hele puljen. Det havde jeg gjort fra det øjeblik jeg slikkede pik for første gang. Nu var det som om deres øjne brændte ved synet af mine bryster.

Min dejlige pik er stor i røven på dig. Det var dog stadig for koldt til mig så jeg stod bare og. Jeg er ved at komme oppe i røvhullet på dig. G-strengen var bare stadig krænget til side, og de svulmende bryster var krænget ud over den minimale top som alligevel ikke havde en jordisk chance for at dække de store lækre modne patter. Det var min favoritstilling når det kom til oralsex! Jeg satte mig på en stol og bad ham komme nærmere. Nu var det ikke kun mig der sukkede og stønnede, for den unge pige holdt sig ikke tilbage. (Og en mors?) Jeg rakte en hånd ud og bad ham komme nærmere. Og da jeg vidste det ville tage det meste af dagen med haven, ordnede jeg dem til morgen og satte dem i køleskabet så de var klar.

Så det blev ikke bedre da hun senere den dag så sin søn Kevin komme nøgen ud af brusekabinen. Jeg slap hans nu meget bløde pik ud af munden og han trak mig op at stå og begyndte at kysse på mig. Og jeg tror aldrig jeg har slugt så meget sperm. Men 60-65 virkelig velsiddende kg! Træd varsomt, min dreng.

Patter og fisse bolleveninde søges

Min farmor rejste sig og min pik gled ud af hende, og tog mig så i hånden så jeg kom til at patter store hvordan slikker man fisse gå bag hende. Han skulle bare vide! Jeg begyndte at støde hårdere og hårdere i hendes fisse så jeg var ved skubbe hende ned i blomsterne. Et kort øjeblik gik tanken om analsex gennem hans hjerne og ønsket om at se sin pik tvinge sig vej op i det stramme hul var ved at få overtaget. Han ville vide om han kunne gøre noget for mig og jeg svarede, at det måtte vi se på senere. Jeg havde lyst til at kramme og kysse og slikke hende store bryster, men DET turde jeg absolut ikke.