Opkald: E-mail:

Kvinders seksualitet hot flirt


kvinders seksualitet hot flirt

Mitt behov for å få tilfredstillet mitt seksuelle behov vart stadig sterkere og mere bevist. Da jeg raskt tok et skritt imot pappa, kom han meg i møte! Med armene godt omkring hverandre, kom pappas første varme, deilige, lidenskapelige kyss. Den åpner og vider meg så godt ut i fisseåpningen. Sosialt; jeg har et åpent sinn og får lett kontakt med andre mennesker.

I ønske og lysten for å finne meg en venn og kjæreste. Følte det var hyggelige studentkolegaer og lærte rasket miljøet å kjenne. Vi velsignet vår intense, langvarige elskovsstund vee å uttrykke vi ville ha hverandre mye og ofte! Sommeren 1999, før studiene begynte gjorde jeg meg kjent i området det min far hadde sitt romslige og koselige hus og med en fin hage med busker og frukttrær. Selv om jeg ikke hadde all verdens erfaringer. Mens det sprøytet vilt og mye varm spera fra piken til far dypt inne i min vellystige fisse! Men så en kveld hjemme hos pappa, oppsto en situasjon som vi begge ikke helt klarte å takle.

Det var ikke bare pappa, som fikk slike varme følelser overfor meg. Jeg var 19 år og hadde begynt på studiene på høyskolen. Følte meg stadig frustrert for hver dag som gikk. Hva fremtiden vil bringe er kun opp til oss selv! Den vart så god og deilig å få ta imot og kjenne komme så dypt og langt inn i meg! Da pappa brått kom med sitt spontane brøl og han stønnet så intenst. Lærte fort at danskene er mere åpne og imøtekommende enn det som var vanlig i Norge. Der han la meg forsiktig ned på sengen med armene mine fast og godt omring hans hals og nakke!

Så noen ganger vart det ganske sent før vi gikk til ro for å sove. Mellom ømme, kosekyss, ga far uttrykk for han vile ha meg hver dag og han ønsket å gi meg mye kåt, hard og varm pikk og at han ville hoppe av meg for å sikre han ikke satte barn på meg! Følte studiene gikk greit og var interessante. Men han forsto på meg at jeg følte noe veldig varmt og intimt overfor han. Far ga meg et varmt smil, som gjorde at følelsene bruset spontant ii hele meg og det forsterket seg ved synet på pappa som fikk mer og mer reisning og piken på far vart så store og struttende stiv. Da klarte jeg å sette ord på følelsene og holt blikket til far og sa det jeg oppriktig følte» Pappa, jeg elsker deg, du er min beste venn og nå er du min deilige elsker og pappa, jeg vil ha mye mere sex sammen med.

Hadde aldri trodd noen gang, det kunne bli så godt, så deilig å få en så tykk og lang, kjempestiv pikk inn i meg. Ja, vi sto der som frosset til gulvet begge. Den kom brått og intenst på meg. Det tok en stunf før pikken til far holt opp med å sprøyte så mye sperm inne i meg! Det vart vanskelig for han å få bøyd seg nok ned i knærne for å få hodet på pikken opp i meg stående. Men etter vært var det noe allikevel som manglet.

Da vi dro etter pusten og våre øyne møttes da var det det eneste jeg tenkte på og sa det til pappa jeg ville elske med han, ligge med å få bli hans kvinne! Jeg dusjet alltid i dusjen på badet til pappa. Mine følelser var så sterke, følte jeg ikke hadde noen kontroll på meg selv. Far stirret på meg med et tydelig varmt blikk. Har aldri til dags dato angret på noe og aldri hatt noen skamfølelser for å være så kåt på min egen far og alt det som har hent disse 8 årene jeg har vært min fars lykkelige elskerinne og han min glade og meget potente. Så flyttet jeg fra Norge og til min pappa. Far trykket og gnidde det store hodet mot min fisse og klitoris til det vart så fantastisk godt å deilig.

.

Ikke minst da jeg i en slags desperat fustrasjon mellom vi kysset ganske krevende fikk satt ord på det til pappa. Det vart i hvert fall mye mere sex mellom oss i hele studie tiden og hva det førte til er vår hemmelighet! Da var det så lett å svare et spontan og høyt «JA». Far støttet seg på undersarmene, mens hans ene håd holt på mitt bakhode og med den andre varme sterke håden rundt på min skuller kysset vi og da vi fant hverandres blikk var det pappa som klarte å få sagt noe og da sa han. Det var det jeg gjorde og tenkte ikke over å låse døren etter meg. Jeg var så opphisset og kåt at jeg like bevist løftet på hoftene så hodet på pikken til far trykket mot min hete, våte fisse! Mange tanker suset gjennom hodet mitt, til jeg brått følte jeg måtte vise pappa hva jeg følte overfor han.

Samtidig som far holt meg så tett at hans store, varme, stive pikk trykket mot magen min! Og holt meg fast så pappas baller tyrkket varmt mot skrittet mitt. Far sugde min pupp så fantastisk godt en en deilig stund før han rettet seg opp og møtte mitt blikk og utbrøt med. Det var så godt jenta mi, så jeg klarte ikke å dra meg ut, hoppe av deg så du fikk min sæd inne i deg! Så jeg bare tigget far om å komme inn i meg!

Kom i kontakt med flere hyggelig naboer, godt voksne og meget hyggelige mennesker. Mine foreldre var skilte noen år tidligere og da jeg fant ut jeg ville studere i Danmark. «Jenta mi, jeg har ingen kondom her i huset, vil du ta sjansen med meg da»? Så det vart koselig for oss begge å kunne prate og hygge oss. Håper det ikke får følger for deg at du har tatt imot mine spermier inne i deg»! Da vart jeg pappas lykkelig datter og fremforalt hans lykkelige kåte elskerinne og han min deilige, så utholdende og kåte elsker! Han hadde ikke giftet seg igjen, men han hadde kjæreste, som han besøkte nå og da og hun kom til pappa, men mere skjeldent. Vi vart begge 100 fokuserte på kjønnsakten og samleiet.

Hotteste pornostjerner massage

Så jeg trivdes bare bedre og bedre. Siden min danske far; jeg er dansk-norsk, bor kort vei til høyskolen foreslo pappa at jeg kunne bo hos ham, mens jeg studerte. ( 27 Stemmer ). Ønsker å dele min deiligste seksuelle opplevelse med andre, kanskje i samme situasjon. Ikke minst jeg for jeg følte det mere og sterker, far ville kneppe meg til jeg nådde og fikk nyte mitt livs mest vidunderlige orgasme. Far bare løftet meg opp i sine sterke trygge armer, bar meg fra badet til sitt soverrom. Måtte i slike sterke, sitrende vellystfølelser i fissen og underlivet skrike ut i vellysten sterke glede og fa begynte å jage fortere, inn og ut, så deilig for meg at orgasmespasmene varte og varte. For det gikk opp for oss, vi var begge helt nakne og vart stående noen øyeblikk og da rakk jeg å reagere spontant og fysisk på min fars mandige, sterke litt hårete kropp og synet på pappas manndom gjorde meg tørr i munnen.

Pappa strøk hendene over mine kinn, ømt og deilig. Den var jo så stor i slapp tilstand og veldig tykk. Dette er en sann og virkelig opplevd hendelse for nesten 8 år siden. Men far er så mye høyere enn meg. Da døren brått gikk opp og pappa kommer inn på badet, uten å lekke merke til min tilstedeværelse før etter han lukket døren etter seg og far var helt naken og skulle dusje. Samtidig som han fortsatt lett rødmende erkjente han fikk følelser for meg han ikke kunne få kontroll. Det gjorde jeg meket far ville føre meg helt fra til alle kvinders deiligste paradis. Det gjorde at jeg på sene kvelder når jeg spiste litt kveldsmat, fikk selskap av pappa.

Så bare kysset han meg så ømt, varmt og deilig så jeg besvarte kysset med samme lidenskap og presset meg opp så pikken fylte meg helt opp i kussen! Far trykket den ene hånden mot mitt ene bryst og han kjærtegnet brystet så godt, før han bøyde se ned mot mitt bryst, lysset brystvorten før han begynte å leke med tungen of han sugde mitt bryst og da vart det så naturlig i min. Så jeg følte jeg ville trives i Danmark. Vi var begge intenst beviste, hvem vi var og ikke minst, hva vi gjorde og det vi ville sammen, med hverandre. Jeg var som 19 åring ganske bevist mitt sterke og varme behov for sex. Vi kysset jeg oppdaget mitt eget begjær etter å få elske med pappa. Pappa er mye høyere enn meg og han favnet armene så trygt og godt omring meg. Han rødmet lett da våre blikk møttes og far satte ord på sine følelser og så på meg og sa jeg var den flotteste, peneste nakne jenta hadde hadde sett.

Ved min glovarme, lidenskapelige oppførsel så visste pappa jeg ville ha sex med han! Som gjorde at jeg selv begeget min fisse godt inn på pikken til pappa! For skjebnen var slik jeg følte det, jeg ville ha pappa og spurte om han ville elske meg, kneppe meg hver dag som kom! Du ga meg den beste og nydeligste sædutløsningen jeg noen gang har fått! Det deiligste var, det vart så godt for oss begge å kneppe og fbevege oss sammen i kjønnsakten!

Sex med luder hamborg lufthavn hotel

Nudist hotel tyskland sex i nordsjælland

Bestes sexspielzeug für männer stundenhotels in wien

Jeg fikk selv spontane gode og sterke følelser overfor min far og jeg klarte bare ikke å sette ord på det overfor pappa. Gikk inn i en periode med intense studier, som var litt krevende og i denne perioden var det sjelden jeg gikk ut for å treffe studievenner. Var ferdig dusjet og sto og tørret meg. Helt til pappa med hesende stønn, kvinders seksualitet hot flirt kjørte hele pikken inn i meg. Der vi sto på badet, helt nakne litt på avstand. Vi klynget oss sammen og fars varme kjærtegn over hele min nakne gropp gjorde jeg følte meg helt desperat kåt etter å få pappa til å ta meg der vi sto! Da jeg bevist skrevet godt ut med bena og med faste blikk la far seg ned mellom lårene mine.